Advimago By The Sea

Advimago Training Center organiseert enkele exclusieve cursussen voor een beperkt aantal cursisten in Galatas, een prachtige en authentieke regio van Griekenland. De cursussen vinden plaats in de Seagull’s View villa omgeven door 4 familiestudio’s die kunnen worden gehuurd. Voor meer informatie over deze dagen en hun inhoud, zie de cursussen sectie.

Met de auto (parking)
Met openbaar vervoer
Met het vliegtuig

De luchthaven van Athene ligt op 2 uur en 15 minuten rijden van Galatas. Een nieuw aangelegde snelweg verbindt de twee en biedt een schilderachtige rit over het Korinthische kanaal, en door de bergen van de Peloponeses.

Vanaf de luchthaven is het mogelijk om met het openbaar vervoer of een taxi naar de belangrijkste haven van Athene, Pireas, te gaan. Veerboten verbinden Athene met de eilanden Aegina, Poros, Hydra en Spetses van de Saronische Golf. Het eiland Poros ligt op ongeveer 1 uur varen van Athene en ligt voor de kust van Galatas, dat op het vasteland van Griekenland ligt. Kleine vissersbootjes verbinden Poros en de trainingslocatie om de paar minuten 24 uur per dag met elkaar.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Athene Elefterios Venizelos International Airport. Athene ligt op ongeveer 2 uur rijden met de auto of boot.