De voorzieningen

De faciliteiten omvatten de nieuwste digitale en presentatietechnologieën, zoals een computerruimte uitgerust met 10 krachtige all-in-one touchscreen computers, grote touch-screen presentatieschermen (86 en 98 inch, IR-technologie) en een 68 inch interactieve tafel in de wine tasting zaal.

De Sky room kan worden omgevormd tot een semi-buitenruimte dankzij de grote 6m hoge ramen, en kan ook worden gecombineerd met de aangrenzende keukenfaciliteiten voor workshops of catering.

Alle faciliteiten kunnen individueel of in verschillende combinaties gehuurd worden en bevatten al het nodige presentatiemateriaal en een betrouwbare internetverbinding.

De Sky Room

Deze ruimte is de hoofdvergader- of evenementenruimte van Pixelles in the Cloud en kan in verschillende lay-outs worden ingericht. Het grenst aan een volledig uitgeruste keuken die kan worden weggestopt of gebruikt voor catering of demonstratie workshops.

Professionele keuken

Volledig ingerichte keuken beschikbaar voor koffie en thee, maar kan worden gecombineerd met uw verhuur voor catering en culinaire evenementen.

Interactief Wine Tasting Room

De 65-inch interactieve tafel kan worden gebruikt om plannen of andere interactieve informatie te demonstreren tijdens een gesprek rondom een glas.

Computerruimte

De volledig ingerichte computerruimte heeft 10 krachtige alles-in-één MSI touchscreen computers met Windows 10 met 16 GB geheugen en kan gehuurd worden voor software of andere computercursussen. Er is ook een groot interactief presentative scherm in deze zaal.

VR Zaal

De VR-zaal is uitgerust met HTC Vive draadloze technologie voor diegenen die gebruik moeten maken van virtuele omgevingen in hun vergaderingen.

Librairie

Digitale Kliniek

Live-operaties kunnen eenvoudig worden georganiseerd in de kliniek, aangezien camera’s de operatiekamer verbinden met de bovenverdieping (glazen vloer) met daarin een groot scherm. De twee kamers zijn met elkaar verbonden door een audiosysteem en luidsprekers om te kunnen communiceren wanneer nodig.

Simulatielaboratorium

Als je een ruimte nodig hebt voor vuile en stoffige hands-on oefeningen, dan is dit jouw kamer!