Diensten

Alle kamers kunnen individueel of in eender welke combinatie gehuurd worden. De verhuur kan per uur, per halve dag of per dag worden geregeld. Kamers hebben hun maximale capaciteit, maar speciale verzoeken kunnen worden besproken door contact met ons op te nemen.

Inbegrepen in alle huurprijzen zijn

  • Wi-Fi voor alle deelnemers
  • water, koffie en thee voor de duur van de huurperiode

Sky Room

Deze ruimte is hoofdvergader- of evenementenruimte van Pixelles in the Cloud en kan in verschillende lay-outs worden ingericht. Het grenst aan een volledig uitgeruste keuken die kan worden weggestopt of gebruikt voor catering of demonstratie workshops.

Professionele keuken

Volledig ingerichte keuken beschikbaar voor koffie en thee, maar kan worden gecombineerd met uw verhuur voor catering en culinaire evenementen.

Interactief Wine Tasting zaal

De 65-inch interactieve tafel kan worden gebruikt om plannen of andere interactieve informatie te demonstreren tijdens een gesprek rondom een glas.

Computerruimte

De volledig ingerichte computerruimte heeft 10 krachtige alles-in-één MSI touchscreen computers met Windows 10 met 16 GB geheugen en kan gehuurd worden voor software of andere computercursussen. Er is ook een groot interactief presentative scherm in deze zaal.

VR Kamer

De VR-zaal is uitgerust met HTC Vive draadloze technologie voor diegenen die gebruik moeten maken van virtuele omgevingen in hun vergaderingen.

Digitale Kliniek

Live-operaties kunnen eenvoudig worden georganiseerd in de kliniek, aangezien camera's de operatiekamer verbinden met de bovenverdieping (glazen vloer) met daarin een groot scherm. De twee kamers zijn met elkaar verbonden door een audiosysteem en luidsprekers om te kunnen communiceren wanneer nodig.